Consilier principal – Direcția Generală de Evidență a Persoanelor Sector 4, BucureștiConsilier principal

Direcția Generală de Evidență a Persoanelor Sector 4, București

27 august 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcția Generală de Evidență a Persoanelor Sector 4, București organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de consilier, clasa I, grad profesional principal din cadrul Compartimentului Juridic, Achiziţii Publice, la sediul din Bucureşti, Strada Străduinţei nr.1, sectorul 4.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
  • vechime în specialitatea studiilor de minimum 5 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 17 septembrie 2018: data limită pentru depunerea dosarelor;
  • 27 septembrie 2018, ora 10.00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se obțin la sediul Direcției Generale de Evidență a Persoanelor Sector 4, din str. Străduinței nr. 1, sector 4, București, telefon 0734/221.453.

Apply for this Job