Consilier principal – Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului PrahovaConsilier principal

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova

21 decembrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacantă, de consilier I principal – Serviciul Management de Caz pentru Copii.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă, respectiv studii superioare de lungă durată în domeniul ştiinţelor sociale, specializarea asistenţă socială, absolvite cu diplomă de licenţă,
  • vechime în specialitatea studiilor 5 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 09 ianuarie 2019, data limită de depunere a dosarelor;
  • 21 ianuarie 2019, ora 10:00: proba scrisă;
  • 28 ianuarie 2019, proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se obțin la sediul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova din Ploiești, șos. Vestului nr. 14-16, telefon 0244/586.100.

Apply for this Job