Consilier principal – Direcția de Asistență Socială Sighișoara, județul MureșConsilier principal

Direcția de Asistență Socială Sighișoara, județul Mureș

20 februarie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcția de Asistență Socială Sighișoara, județul Mureș, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacante, de consilier, clasa I, grad profesional principal în cadrul Compartimentului Resurse Umane, Salarizare, Sănătatea și Securitatea Muncii – Biroul Economico-Financiar, Resurse Umane, Informatică, Monitorizare și Analiză Statistică.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, în una din următoarele ramuri de științe: economice juridice/administrative, sociologic (domeniul de licență sociologie/asistență socială);
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 5 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 25 martie 2019, ora 10.00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relații suplimentare se obțin la sediul Direcției de Asistență Socială Sighișoara, Piața Muzeului nr. 7, județul Mureș, tel. 0265/771.280, interior 116, fax 0265/771.278 și adresă e-mail das@sighisoara.org.ro.

descarca: 25.03.2019-CONCURS-DE-RECRUTARE.pdf 1.2MB PDF

Apply for this Job