Consilier principal – Direcția de Asistență Socială GiurgiuConsilier principal

Direcția de Asistență Socială Giurgiu

10 noiembrie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcția de Asistență Socială Giurgiu organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice, de execuţie vacante, de consilier, clasa I, grad profesional principal – Compartimentul Achiziții Publice și Administrativ.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul științe economice;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 5 ani;
  • cunoștințe operare PC (windows, microsoft office, internet) dovedite prin certificat atestare.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 30 noiembrie 2017: termenul limită pentru depunerea dosarelor;
  • 12 decembriei 2017, ora 10.00: proba scrisă;
  • 14 decembrie 2017, ora 10.00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Direcției Generale de Asistență Socială Giurgiu din strada Gloriei, nr. 21, Județul Giurgiu, telefon 0246/223.613.

Apply for this Job