Consilier principal – Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului GalațiConsilier principal

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Galați

3 august 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Galați organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de consilier, clasa I, grad principal – Biroul de dezvoltare servicii sociale, relaţii cu instituţiile de asistenţă socială şi ONG.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
  • vechime în specialitatea studiilor superioare de lungă durată absolvite necesare exercitării funcţiei publice de minimum 5 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 22 august 2018, termenul limită de depunere a dosarelor;
  • 13 septembrie 2018, ora 10.00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Municipiului Galați, str. Domnească nr. 54, telefon 0236.307.713, e-mail personal@primariagalati.ro.

Apply for this Job