Consilier principal – Consiliul Judeţean Caraş-SeverinConsilier principal

Consiliul Judeţean Caraş-Severin

12 iulie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Consiliul Judeţean Caraş-Severin organizează concurs de recutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de execuție, vacante, de consilier, clasa I, grad profesional principal în cadrul Corpului de Control.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în următoarele domenii: ştiinţe economice, ştiinţe juridice, ştiinţe inginereşti;
  • vechime minimă în specialitatea studiilor absolvite: minimum 5 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 31 iulie 2017: termen limită de depundere a dosarelor;
  • 11 august 2017, ora 11:00: proba scrisă;
  • data şi ora interviului va fi comunicată ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare: la sediul Consiliului Judeţean Caraş-Severin şi la numărul de telefon 0255/214688.

Apply for this Job