Consilier principal – Centrul Național de Evaluare și ExaminareConsilier principal

Centrul Național de Evaluare și Examinare

19 februarie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Centrul Național de Evaluare și Examinare din București organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de consilier, clasa I, grad profesional principal, la Serviciul Evaluări Naționale și Internaționale.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licența absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durata absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul limbă și literatură, specializarea limbă și literatură franceză – o limbă și literatură străină (italiană);
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 5 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 11 martie 2019: termenul limită pentru depunerea dosarelor;
  • 21 martie 2019, ora 10.00: proba scrisă;
  • data şi ora interviului va fi comunicaă ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se obțin la sediul Centrului Național de Evaluare și Examinare din București, str. Gen. Berthelot nr. 26, sector 1, telefon: 021.314.44.11/021.310.32.07,e-mail carmina.ilincescu@rocnee.eu.

Apply for this Job