Consilier principal – Casa Judeţeană de Pensii SuceavaConsilier principal

Casa Judeţeană de Pensii Suceava

25 februarie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Casa Judeţeană de Pensii Suceava, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de execuţie vacantă, de consilier, clasa I, gradul profesional principal la Compartimentul Pensii Internaţionale.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 5 ani;
  • cunoştinţe de limba engleză – nivel bază;
  • cunoştinţe de operare PC – nivel de bază, atestate cu documente (diplome, certifícate, certificate ECDL, etc.).

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 25 martie 2019, ora 10:00: proba scrisă;
  • 27 martie 2019, ora 12:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la Casa Judeţeană de Pensii Suceava, cu sediul în Suceava, str, Ilie llaşcu f.n, telefon 0230.210.743, interior 107.

Apply for this Job