Consilier principal – Casa Județeană de Pensii MureșConsilier principal

Casa Județeană de Pensii Mureș

8 martie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Casa Județeană de Pensii Mureș organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante de consilier clasa I grad profesional principal la Serviciul Evidență Contribuabili.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţe economice;
  • vechime în specialitatea studiilor 5 ani;
  • cunoştinţe operare pe calculator – nivel mediu.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 18 aprilie 2017, ora 09:00: proba eliminatorie – verificare cunoştinţe şi abilitaţi operare calculator;
  • 18 aprilie 2017, ora 11:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului va fi comunicată ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Casei Județene de Pensii Mureș din Tudor Vladimirescu Nr.60, telefon: 0265/311.021 interior 108.

Apply for this Job