Consilier principal – Casa Județeană de Pensii DoljConsilier principal

Casa Județeană de Pensii Dolj

22 martie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Casa Județeană de Pensii Dolj organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante de principal din cadrul Serviciului Informatică și Pensii Internaționale.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 5 ani;
  • cunoştinţe limba engleză – nivel bază dovedite pe baza unor documente care să ateste deţinerea competenţelor respective, emise în condiţiile legii;
  • cunoştinţe operare PC – nivel bază dovedite pe baza unor documente care să ateste deţinerea competenţelor respective, emise în condiţiile legii.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 11 aprilie 2019: termenul limită de depunere a dosarelor;
  • 22 aprilie 2019, ora 10:00: proba scrisă;
  • 24 aprilie 2019: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Casei Județene de Pensii Dolj din Craiova, din str. M. Kogălniceanu, nr. 14, Județul Dolj, telefon 0251/406.732, interior 120.

Apply for this Job