Consilier principal – Autoritatea Naţională pentru Protecţia Drepturilor Copilului şi Adopţie, BucureștiConsilier principal

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Drepturilor Copilului şi Adopţie, București

25 iulie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Drepturilor Copilului şi Adopţie, București organizează concurs de recrutare pentru ocuparea unei funcţii publice de execuţie vacante, de consilier, gradul profesional principal.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul fundamental de ierarhizare – ştiinţe sociale, drept sau asistenţă socială/sociologie sau psihologie;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 5 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 30 august 2017, ora 10:00: proba scrisă;
  • data si ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relaţii suplimentare se obţin la sediul Autoritășii Naţionale pentru Protecţia Drepturilor Copilului şi Adopţie, Bd. Gheorgbe Magheru nr. 7. sectorul 1, București, telefon 021/310.07.89.

Apply for this Job