Consilier principal – Agenţia pentru Protecţia Mediului IalomiţaConsilier principal

Agenţia pentru Protecţia Mediului Ialomiţa

20 iulie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Agenţia pentru Protecţia Mediului Ialomiţa organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție,  vacante, de consilier, clasa I, gradul profesional principal, Serviciul Avize, Acorduri, Autorizaţii.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 5 ani;
  • permis de conducere categoria B;
  • cunoştinţe de operare/programare pe calculator: Microsoft Office (Word, Excel) nivel mediu, atestate printr-un certificat de calificare.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 08 august 2018, ora 16:00: termen limită de depunere a dosarelor;
  • 27 august 2018, ora 10:00: proba scrisă;
  • 29 august 2018, ora 10:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind bibliografia de concurs se pot obţine de la sediul APM Ialomiţa, loc. Slobozia, str. Mihai Viteazul nr. 1, jud. Ialomiţa, telefon: 0243/232.971.

Apply for this Job