Consilier principal – Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură - Centrul Judeţean HunedoaraConsilier principal

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură – Centrul Judeţean Hunedoara

28 februarie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură – Centrul Judeţean Hunedoara, judeţul Hunedoara organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de execuție, vacante, de consilier, clasa I, grad profesional principal, în cadrul Serviciului autorizare plăți, Compartimentul IT LPIS.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, în domeniul de licență inginerie electrică sau în domeniul de studii calculatoare și tehnologia informației, sau în domeniul de licență – informatică, sau în domeniul de licență matematica-informatică;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 5 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 07 martie 2019, ora 16:00: termenul limită de depunere a dosarelor;
  • 13 martie 2019, ora 10:00: proba suplimentară
  • 14 martie 2019, ora 11:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Relații suplimentare se obțin la sediul Centrului Judeţean Hunedoara din Deva, str. 22 Decembrie nr. 222, telefon 0254/221.000.

Apply for this Job