Consilier principal – Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură-Centrul Judeţean ClujConsilier principal

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură-Centrul Judeţean Cluj

11 iulie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură-Centrul Judeţean Cluj organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției publice de execuție temporar vacante, de consilier, clasa I, grad profesional principal – la Centrul Local Gherla.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă: tehnice/juridice/economice;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de consilier principal – 5 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 24 iulie 2017, ora 10:00: proba scrisă;
  • data şi ora interviului va fi comunicată ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 8 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Centrului Judeţean Cluj, Bd. Muncit nr. 18, Cluj-Napoca, telefon 0264/456.454.

Apply for this Job