Consilier principal – .A.T. Municipiul Drobeta-Turnu, judeţul MehedinţiConsilier principal

.A.T. Municipiul Drobeta-Turnu, judeţul Mehedinţi

1 noiembrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

U.A.T. Municipiul Drobeta-Turnu, judeţul Mehedinţi organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de execuție vacante, de consilier, clasa I, grad principal – Serviciul achiziţii publice -1 post.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor sociale, ramura de ştiinţă – ştiinţe economice;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice – minimum 5 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 04 decembrie 2018, ora 10:00: proba scrisă;
  • 07 decembrie 2018, ora 10:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Bibliografia şi relaţii suplimentare se pot obţine la Direcţia resurse umane-administrativ din cadrul U.A.T. – Municipiul Drobeta-Turnu Severin, cam. 50 C, telefon 0252/314.379, int 108.

Apply for this Job