Consilier principal (2 posturi) – Autoritatea Națională Fitosanitară Voluntari, Judeţul IlfovConsilier principal (2 posturi)

Autoritatea Națională Fitosanitară Voluntari, Judeţul Ilfov

2 mai 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Autoritatea Națională Fitosanitară Voluntari, Judeţul Ilfov organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcțiilor publice de execuție temporar vacante, după cum urmează:

 1. consilier principal din cadrul Oficiului Fitosanitar Timiș – ICFV Stamora Moravița;
 2. consilier principal din cadrul Oficiului Fitosanitar Cluj.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

 • consilier principal din cadrul Oficiului Fitosanitar Timiș – ICFV Stamora Moravița:
  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă;
  • vechime în specialitatea studiilor de cel puțin 5 ani.
 • consilier principal din cadrul Oficiului Fitosanitar Cluj:
  • studii universitare de licență, absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul agronomie;
  • vechime în specialitatea studiilor de cel puțin 5 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

 • 20 mai 2019, ora 10.00: proba scrisă;
 • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 8 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Autorității Naționale Fitosanitare, din Voluntari, Bd. Voluntari nr. 11, Județul Ilfov, telefon 021/270.32.54.

Apply for this Job