Consilier (2 posturi) – Primăria Oraşului RecaşConsilier (2 posturi)

Primăria Oraşului Recaş

15 mai 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Oraşului Recaş, anunţă amânarea concursului organizat în data de 14-16 iunie 2017  pentru o dată care se va comunica ulterior, conform Monitorului Oficial al României, Partea a III- a  nr. 724 din data de 26 mai 2017.

Primăria Oraşului Recaş, Judeţul Timiş, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție vacante, de consilier juridic, clasa I, grad profesional debutant şi consilier, clasa I, grad profesional asistent din cadrul Biroului Juridic, Resurse Umane şi Relaţii cu Publicul.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

 • consilier juridic, clasa I, grad profesional debutant:
  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţe juridice;
  • cunoştinţe de programare operare pe calculator (necesitate şi nivel): Microsoft Office – nivel mediu.
 • consilier, clasa I, grad profesional asistent:
  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniile: ştiinţele comunicării, filologie;
  • cunoştinţe de programare operare pe calculator (necesitate şi nivel): Microsoft Office – nivel mediu;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 1 an.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

 • 14 iunie 2017, ora 10.00: proba scrisă;
 • 16 iunie 2017, ora 10.00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la Compartimentul Resurse Umane din cadrul Primăriei Oraşului Recaş şi la nr. de telefon 0356.177.278.

Apply for this Job