Consilier – Primăria Comunei MilcovulConsilier

Primăria Comunei Milcovul

6 martie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Milcovul, Județul Vrancea, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de consilier.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul asistenței sociale;
  • vechime în specialitate studiilor necesare ocupării postului: – nu este necesară.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 06 aprilie 2017, ora 9:00: proba scrisă;
  • 10 aprilie 2017, ora 9:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei comunei Milcovul, județul Vrancea, telefon 0237/243.040, 0762258683, e-mail: primariamilcovul@yahoo.com; malureanu.pauna@yahoo.com.

Apply for this Job