Consilier juridic superior – Primăria Municipiului BistriţaConsilier juridic superior

Primăria Municipiului Bistriţa

14 iulie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Municipiului Bistriţa organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției publice de execuţie, temporar vacante, consilier juridic, clasa I grad superior, la Compartimentul executare creanţe – Direcţia economică.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • absolvent de studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în ramura ştiinţe: ştiinţe juridice şi 9 ani vechime în specialitatea studiilor absolvite.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 26 iulie 2017, ora 10:00: proba scrisă;
  • 28 iulie 2017, ora 10:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 8 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Municipiului Bistriţa, Piaţa Centrală nr. 6, telefon 0263 223 923.

Apply for this Job