Consilier juridic superior – Primăria Comunei Roșcani, Județul IașiConsilier juridic superior

Primăria Comunei Roșcani, Județul Iași

31 iulie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Roșcani, Județul Iași, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacantă de consilier juridic, clasa I, grad profesional superior – Compartimentul Juridic și Contencios Administrativ.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în specializarea drept;
  • să aibă exercițiul drepturilor civile și politice;
  • este licențiat al unei facultăți de drept;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice: minimum 9 ani.
  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în specializarea științe juridice;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 7 ani.

Rectificare conform MO, partea a III-a, nr. 777/02.08.2018.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 12 septembrie 2018, ora 12.00: proba scrisă;
  • 14 septembrie 2018, ora 15.00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se obțin la sediul Primăriei Comunei Roșcani, Județul Iași din  satul Rădeni, telefon: 0232/257.058.

Apply for this Job