Consilier juridic superior – Primăria Comunei Orăştioara de SusConsilier juridic superior

Primăria Comunei Orăştioara de Sus

10 iulie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Orăştioara de Sus, judeţul Hunedoara, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de consilier juridic, clasa I, grad profesional superior, în cadrul Compartimentului Juridic.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul: drept sau ştiinţe juridice;
  • vechime în specialitate studiilor necesare ocupării postului: minimum 9 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 28 iulie 2017, ora 15.00: termenul limită pentru depunerea dosarelior;
  • 11 august 2017, ora 11.00: proba scrisă;
  • data şi ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Comunei Orăştioara de Sus nr. 133, judeţul Hunedoara, telefon 0254/246.650.

Apply for this Job