Consilier juridic superior – Primăria Comunei Bereşti-Meria, judeţul GalaţiConsilier juridic superior

Primăria Comunei Bereşti-Meria, judeţul Galaţi

9 iulie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Bereşti-Meria, judeţul Galaţi, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de consilier juridic, gradul profesional superior – în cadrul Compartimentului Juridic.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor juridice;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 7 ani;
  • cunoştinţe operare calculator – nivel mediu.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 28 iulie 2018: termen limită de depunere a dosarelor;
  • 08 august 2018, ora 10:00: proba scrisă;
  • 10 august 2018, ora 10:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul instituţiei din comuna Bereşti-Meria, Str. Livezii nr. 10 bis, judeţul Galaţi, telefon 0236.342.418.

Apply for this Job