Consilier juridic superior – Ministerul Fondurilor EuropeneConsilier juridic superior

Ministerul Fondurilor Europene

11 iunie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Ministerul Fondurilor Europene din București organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, din cadrul Direcţiei Generale Juridice şi Relaţia cu Parlamentul, de consilier juridic, clasa I, grad profesional superior.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul științelor juridice;
  • cunoștințe de operare PC – Windows, Word, Excel, Internet Explorer, utilizare e-mail – nivel bază;
  • cunoaşterea limbii engleze – nivel mediu;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 7 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 24 iunie 2019, ora 10:00: proba scrisă;
  • data şi ora interviului va fi comunicată ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 8 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare la sediul Ministerului Fondurilor Europene din București, șos. București-Ploiești nr. 1 – IB, clădirea B.A.S.P. Victoria, sectorul I, telefon 0752.196.138.

Apply for this Job