Consilier juridic superior – Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului GalațiConsilier juridic superior

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Galați

25 ianuarie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Galați organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de execuție, vacante, de consilier juridic, clasa I, grad superior, în cadrul Serviciului juridic şi contencios.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii – juridice – universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
  • minimum 9 ani în specialitatea studiilor – juridice – necesare pentru ocuparea funcţiilor publice de execuţie de grad profesional superior.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 26 februarie 2018, ora 09:00: proba scrisă;
  • 27 februarie 2018, ora 10:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Galați, din Galați, Județul Galați, str. Brăilei nr. 138B, telefon 0236/311.086, 0236/311.087, e-mail secretariat@dgaspcgalati.ro.

Apply for this Job