Consilier juridic superior – Direcţia de Asistenţă Socială Mediaş, județul SibiuConsilier juridic superior

Direcţia de Asistenţă Socială Mediaş, județul Sibiu

13 mai 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcţia de Asistenţă Socială Mediaş, județul Sibiu, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de consilier juridic, clasa I, grad profesional superior – Serviciul Juridic Contencios.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul științe juridice, specializarea drept;
    vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 7 ani

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 03 iunie 2019, ora 13.00: data limită pentru depunerea dosarelor;
  • 12 iunie 2019, ora 10.00: proba scrisă;
  • 18 iunie 2019, ora 10.00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială Mediaş, la secretarul comisiei de concurs, Roman Maneta sau la telefon 0269/837.764, e-mail das_medias@yahoo.com.

Apply for this Job