Consilier juridic superior – Consiliul Național pentru Combaterea DiscriminăriiConsilier juridic superior

Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării

26 iulie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției publice de execuție, temporar vacante, de consilier juridic, clasa I, grad profesional superior în cadrul Serviciului Asistenţă Colegiu Director.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • vechime în specialitatea studiilor minimum 9 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 23 august 2017, ora 10.00: proba eliminatorie de testare a cunoştinţelor de limbă engleza sau limbă franceză, şi de operare pe calculator;
  • 23 august 2017, ora 12.00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 8 zile de la publicarea anunţului.

Relații suplimentare se pot obține la sediul Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării din București, Piața Walter Mărăcineanu nr. 1-3, sectorul 1 (intrarea din str. Victor Eftimiu nr. 2), telefon 021/312.65.79.

Apply for this Job