Consilier juridic superior – Autoritatea Naţională pentru Protecţia Drepturilor Copilului şi Adopţie, BucureştiConsilier juridic superior

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Drepturilor Copilului şi Adopţie, Bucureşti

10 iulie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Drepturilor Copilului şi Adopţie, cu sediul în Bucureşti, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacante de consilier juridic, gradul profesional superior din cadrul Serviciului Juridic – Contencios.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul fundamental de ierarhizare – ştiinţe sociale, ramura: ştiinţe juridice, domeniu de licenţă: drept;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 9 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 16 august 2017, ora 10:00: proba scrisă;
  • data şi ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la Autoritatea Naţională pentru Protecţia Drepturilor Copilului şi Adopţie, cu sediul in Bucureşti, bd. Gheorghe Magheru nr. 7, sectorul 1, telefon 021/310.07.89.

Apply for this Job