Consilier juridic superior – Consiliul Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (C.N.S.A.S.)Consilier juridic superior

Consiliul Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (C.N.S.A.S.)

11 ianuarie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Consiliul Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (C.N.S.A.S.) organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacante de consilier juridic, clasa I, gradul profesional superior din cadrul Direcţiei Juridice.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă – profil juridic;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice – minimum 7 ani;
  • abilităţi, calităţi şi aptitudini necesare: capacitate de a lucra în echipă, de a comunica, uşurinţă în exprimare;
  • cerinţe specifice: deplasări în municipiul Bucureşti, în scopul reprezentării în instanţă a instituţiei, şi în teritoriu, atunci când este necesar.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 30 ianuarie 2019, ora 16:00: termen limită de depunere a dosarelor.
  • 11 februarie 2019, ora 10:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Relații suplimentare se obțin la sediul Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii din str. Matei Basarab nr. 55-57, sector 3, Bucureşti, telefon 0374/189.182.

Apply for this Job