Consilier juridic, superior – Primăria Comunei PetricaniConsilier juridic, superior

Primăria Comunei Petricani

27 august 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Petricani, Judeţul Neamţ, organizează examen/concurs de promovare/recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante de consilier juridic, clasa I, gradul profesional superior, în cadrul Compartimentului juridic.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor juridice;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice minimum 7 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 28 septembrie 2018, ora 10.00, proba scrisă;
  • 02 octombrie 2018, ora 10.00, proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Comunei Petricani, Judeţul Neamţ, telefon 0233/785.006.

Apply for this Job