Consilier juridic și inspector (5 posturi) – Primăria Municipiului Drobeta Turnu-SeverinConsilier juridic și inspector (5 posturi)

Primăria Municipiului Drobeta Turnu-Severin

13 septembrie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Municipiului Drobeta Turnu-Severin, Judeţul Mehedinți, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție vacante, după cum urmează:

 1. consilier juridic, clasa I, grad debutant – Serviciul licitaţii, contractare, executări silite;
 2. inspector, clasa I, grad asistent Serviciul licitaţii, contractare, executări silite (2 posturi);
 3. inspector, clasa I, grad debutant – Serviciul licitaţii, contractare, executări silite (2 posturi).

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

 • consilier juridic, clasa I, grad debutant:
  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor juridice.
 • inspector, clasa I, grad asistent Serviciul licitaţii, contractare, executări silite (2 posturi):
  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durata absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor inginereşti sau economice;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice – minimum 1 an.
 • inspector, clasa I, grad debutant – Serviciul licitaţii, contractare, executări silite (2 posturi):
  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite eu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor inginereşti sau economice.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

 • 17 octombrie 2017, ora 10:00: proba scrisă;
 • 20 octombrie 2017, ora 10:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Municipiului Drobeta Turnu-Severin, str. Mr. Averescu nr. 2, camera 56, Judeţul Mehedinți, telefon: 0252/314.379, interior 114.

Apply for this Job