Consilier juridic și consilier (2 posturi) – Primăria Orașului Valea lui Mihai, Județul BihorConsilier juridic și consilier (2 posturi)

Primăria Orașului Valea lui Mihai, Județul Bihor

22 martie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Orașului Valea lui Mihai, Județul Bihor, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor publice de execuţie, vacante după cum urmează:

 1. consilier juridic, clasa I, grad profesional debutant în cadrul Compartimentului juridic;
 2. consilier, clasa I, grad profesional asistent în cadrul Biroului buget-contabilitate.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

 • consilier juridic, clasa I, grad profesional debutant în cadrul Compartimentului juridic:
  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul științelor juridice.
 • consilier, clasa I, grad profesional asistent în cadrul Biroului buget-contabilitate:
  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lunga durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul științelor economice;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 1 an.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

 • 23 aprilie 2019, ora 10.00 proba scrisă;
 • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Orașului Valea lui Mihai, Județul Bihor, din Calea Revoluţiei, nr. 2, telefon: 0259/355.216.

Apply for this Job