Consilier juridic și consilier (2 posturi) – Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură - Centrul Judeţean MaramureşConsilier juridic și consilier (2 posturi)

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură – Centrul Judeţean Maramureş

8 aprilie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură – Centrul Judeţean Maramureş, Baia Mare, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție vacante, după cum urmează:

 1. consilier juridic, clasa I, grad profesional asistent – Compartimentul Juridic;
 2. consilier, clasa I, grad profesional debutant – Serviciul Autorizare Plăți – Birou IT, LPIS.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

 • consilier juridic, clasa I, grad profesional asistent – Compartimentul Juridic:
  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, în domeniul științelor juridice;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 1 an.
 • consilier, clasa I, grad profesional debutant – Serviciul Autorizare Plăți – Birou IT, LPIS:
  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

 • 22 aprilie 2019, ora 10:00: proba scrisă;
 • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 8 zile de la publicarea anunţului.

Relaţii suplimentare la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură – Centrul Judeţean Maramureş, din Baia Mare, str. Victoriei, nr. 149, Județul Maramureș, telefon: 0262/349.286; 0262/349.287.

Apply for this Job