Consilier juridic și auditor (2 posturi) – Instituţia Prefectului - Judeţul CălăraşiConsilier juridic și auditor (2 posturi)

Instituţia Prefectului – Judeţul Călăraşi

15 aprilie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Instituţia Prefectului – Judeţul Călăraşi organizează concurs de promovare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție vacantă, de:

 1. consilier juridic, clasa I, grad profesional superior la Serviciul Verificarea Legalității, a Aplicării Actelor Normative și Contencios Administrativ;
 2. auditor, clasa I, grad profesional superior la Compartimentul audit public intern.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

 • consilier juridic, clasa I, grad profesional superior:
  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul științelor juridice;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 7 ani.
 • auditor clasa I, grad profesional superior;
  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul științelor economice;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 7 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

 • 06 mai 2019: termenul limită pentru depunerea dosarelor;
 • 20 mai 2019, ora 10.00: proba scrisă;
 • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Instituţiei Prefectului – Judeţul Călăraşi – Compartimentul resurse umane sau la numărul de telefon 0242/315.304, 0733/882.310, e-mail: liliana.mihut@prefecturacalarasi.ro.

Apply for this Job