Consilier juridic (S) – Primăria Comuna AroneanuConsilier juridic (S)

Primăria Comuna Aroneanu

12 februarie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comuna Aroneanu, judeţul Iaşi organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de consilier juridic (S) clasa I, grad profesional asistent, în cadrul Compartimentului Juridic şi Achiziţii Publice de la nivelul Aparatului de Specialitate al Primarului Comunei Aroneanu, judeţul Iaşi.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • candidaţii să fie absolvenţi de studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, studii juridice;
  • candidaţii trebuie să deţină vechime de minimum 1 an în specialitatea studiilor necesare ocupării funcţiei publice de mai sus.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 27 martie 2018, ora 11:00: proba scrisă;
  • 30 martie 2018, ora 11:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se obțin la Primăria Comuna Aroneanu, judeţul Iaşi, telefon 0232 299 255.

Apply for this Job