Consilier juridic principal – Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Caraș-SeverinConsilier juridic principal

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Caraș-Severin

17 aprilie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Caraș-Severin, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuţie, vacante de consilier juridic, clasa I, grad profesional principal – Compartiment Juridic și Relații cu Publicul.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în ramura de știință – științe juridice;
  • vechime minimă în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 5 ani;
  • inițiativă și creativitate, capacitate de adaptare ia muncă in echipă, efort intelectual, aptitudini de comunicare și redactare foarte bune.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 06 mai 2019: termenul limită pentru depunerea dosarelor;
  • 21 mai 2019, ora 10:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă cu sediul în Reșița, str. T. Lalescu nr. 17, telefon  0255.212.160, e-mail ajofm@cs.anofm.ro.

Apply for this Job