Consilier juridic principal – Primăria Comunei Petricani, Judeţul NeamţConsilier juridic principal

Primăria Comunei Petricani, Judeţul Neamţ

5 noiembrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Petricani, Judeţul Neamţ, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante de consilier juridic, clasa I, gradul profesional principal, în cadrul Compartimentului Juridic.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor juridice;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice minimum 7 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 26 noiembrie 2018: termenul limită pentru depunerea dosarelor;
  • 05 decembrie 2018, ora 10.00: proba scrisă;
  • 12 decembrie 2018, ora 10.00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Comunei Petricani, Judeţul Neamţ, telefon 0233/785.006.

Apply for this Job