Consilier juridic principal – Primăria Comunei Ceanu Mare, Județul ClujConsilier juridic principal

Primăria Comunei Ceanu Mare, Județul Cluj

24 iunie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Ceanu Mare, Județul Cluj, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de consilier juridic, clasa I, grad profesional principal la Compartimentul Juridic.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în științe juridice/drept;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice – minimum 5 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 25 iulie 2019, ora 10.00 – proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Comunei Ceanu Mare, județul Cluj, nr. 101/C, telefon 0264.327.101, e-mail primaria@ceanu-mare.ro.

Apply for this Job