Consilier juridic (2 posturi) – Primăria Municipiului FocşaniConsilier juridic (2 posturi)

Primăria Municipiului Focşani

27 decembrie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Municipiului Focşani, Judeţul Vrancea organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție vacante, după cum urmează:

• consilier juridic, clasa I, gradul profesional principal la Serviciul juridic, contencios din cadrul Primăriei Municipiului Focşani
• consilier juridic, clasa I, gradul profesional asistent la Serviciul juridic, contencios din cadru! Primăriei Municipiului Focşani.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

• consilier juridic, clasa I, gradul profesional principal
studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în ramura de ştiinţă – ştiinţe juridice;
vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice – minimum 5 ani;
cunoştinţe de operare pe calculator, nivel mediu.

• consilier juridic, clasa I, gradul profesional asistent
studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în ramura de ştiinţă – ştiinţe juridice;
vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice – minimum 1 an;
cunoştinţe de operare pe calculator, nivel mediu.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 29 ianuarie 2018, ora 09:00: proba suplimentară de testare a competenţelor specifice în domeniul tehnologiei informaţiei – nivel mediu;
  • 30 ianuarie 2018, ora 10:00: proba scrisă.
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la Primăria Municipiului Focşani, camera 103, et. 1, Judeţul Vrancea, telefon 0237/213.416.

Apply for this Job