Consilier juridic I superior – Primăria Comunei Giulești, județul MaramureșConsilier juridic I superior

Primăria Comunei Giulești, județul Maramureș

18 februarie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Giulești, județul Maramureș organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de execuție vacante de consilier juridic, clasa I, grad profesional superior din cadrul Compartimentului Juridic.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, în domeniul științelor juridice;
  • vechime în specialitatea studiilor, potrivit art. 57 alin, 5) lit. c) din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcționarilor publici, republicată, 7 ani în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice, pentru ocuparea funcțiilor publice de execuție de grad profesional superior.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 11 martie 2019, ora 16:00: termenul limită de depunere a dosarelor;
  • 21 martie 2019, ora 10:00: proba scrisă;
  • 26 martie 2019, ora 10:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se pot obține la sediul Primăriei Comunei Giulești, județul Maramureș, telefon 0262/375.201.

Apply for this Job