Consilier juridic debutant – Primăria Oraşului Vălenii de Munte, județul PrahovaConsilier juridic debutant

Primăria Oraşului Vălenii de Munte, județul Prahova

22 octombrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Oraşului Vălenii de Munte, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de consilier juridic, clasa I, grad profesional debutant – Compartimentul Juridic.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv, studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniul juridic:
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: fără vechime.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 12 noiembrie 2018: data limită pentru depunerea dosarelor;
  • 22 noiembrie 2018, ora 11.00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se obțin la sediul Primăriei Oraşului Vălenii de Munte, str. Berevoieşti nr. 3A, județul Prahova, telefon 0244.280.816, interior 33 sau 0244.280.631, e-mail primariavaleniidemunte@yahoo.com.

Apply for this Job