Consilier juridic debutant – Primăria Municipiului CalafatConsilier juridic debutant

Primăria Municipiului Calafat

21 iulie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Municipiului Calafat, Județul Dolj organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacantă, de consilier juridic, clasa I, grad profesional debutant în cadrul Direcţiei economice, Compartimentul Achiziţii publice.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă în ştiinţe juridice, specializarea drept;
  • certificat perfecţionare/specializare în domeniul achiziţiilor publice;
  • certificat/diplomă absolvent de cursuri operare calculator.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 24 august 2017, ora 10:30: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se pot obține la sediul Primăriei Municipiului Calafat din str. Tudor Vladimirescu nr. 24, telefon: 0251/231.424, interior 107.

Apply for this Job