Consilier juridic debutant – Primăria Comunei Vultureşti, Judeţul SuceavaConsilier juridic debutant

Primăria Comunei Vultureşti, Judeţul Suceava

1 august 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Vultureşti, Judeţul Suceava,  organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante de consilier juridic, clasa I, grad profesional debutant – Compartimentul Juridic, Stare civilă, Autoritate tutelară, Asistență socială și Resurse Umane.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul științe juridice;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice: nu se solicită.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 02 septembrie 2019, ora 10:00 – proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Comunei Vultureşti, sat Pleşeşti nr. 12, Judeţul Suceava, telefon 0230/538.497, 0733/010.172.

Apply for this Job