Consilier juridic debutant – Primăria Comunei Gogoșu


Consilier juridic debutant

Primăria Comunei Gogoșu

17 martie 2017

Primăria Comunei Gogoșu, Județul Dolj organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacantă, de consilier juridic, clasa I, gradul profesional debutant.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor juridice, facultatea de drept;
  • cunoștințe de operare PC (Word, Excel, Internet, E-mail): nivel mediu.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 19 aprilie 2017, ora 10:00: proba scrisă;
  • 20 aprilie 2017, ora 10:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se obțin la sediul Primăriei Comunei Gogoșu, Județul Dolj, telefon/fax 0251/445.098, e-mail: primariagogosu@yahoo.com.

Apply for this Job