Consilier juridic debutant – Primăria Comunei GavojdiaConsilier juridic debutant

Primăria Comunei Gavojdia

11 aprilie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Gavojdia, județul Timiș, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției publice de execuție vacante, de consilier juridic, clasa I, grad profesional debutant.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii – studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă – domeniul științe juridice, specializarea drept;
  • vechime în specialitatea studiilor – nu este necesară.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 13 mai 2019, ora 10.00: proba scrisă;
  • 15 mai 2019, ora 10.00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relații suplimentare se pot obține la sediul Primăriei Comunei Gavojdia, din Gavojdia nr. 295, judeţul Timiş, e-mail: primgav@yahoo.com, telefon/ fax 0256/335.921,e-mail: primgav@yahoo.com.

Apply for this Job