Consilier juridic debutant – Primăria Comuna Coţofăneşti, judeţul BacăuConsilier juridic debutant

Primăria Comuna Coţofăneşti, judeţul Bacău

6 decembrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comuna Coţofăneşti, judeţul Bacău, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacante, de consilier juridic, clasa I, grad profesional debutant, în cadrul Biroului Juridic, Asistență Socială, Stare Civilă, Secretariat, Administrativ și Resurse Umane.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul științelor juridice.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 07 ianuarie 2019, ora 10.00 – proba scrisă;
  • 08 ianuarie 2019, ora 13.00 – proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relaţii suplimentare se pot obţine Comuna Coţofaneşti, judeţul Bacău, cu sediul în satul Coţofaneşti nr. 412, comuna Coţofăneşti, judeţul Bacău, telefon 0234.330.001, e-mail cons_loc_cotofanesti@yahoo.com

Apply for this Job