Consilier juridic debutant – Casa de Pensii a Municipiului BucureştiConsilier juridic debutant

Casa de Pensii a Municipiului Bucureşti

18 aprilie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Casa de Pensii a Municipiului Bucureşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de execuție, vacante, de consilier juridic, clasa I, grad profesional debutant (Serviciul Juridic şi Executare Silită).

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniul ştiinţelor juridice.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 22 mai 2017, ora 10:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi confirmate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare privind condiţiile de participare la concurs se pot obţine la sediul Casei de Pensii a Municipiului Bucureşti – Biroul Resurse Umane, din București, Calea Vitan nr. 6, sector 3, tel. 021/326.83.70, 021/326.0556, int. 200 sau 201.

Apply for this Job