Consilier juridic, clasa I, studii superioare – Poliția Locală ZalăuConsilier juridic, clasa I, studii superioare

Poliția Locală Zalău

27 august 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Poliția Locală Zalău, Județul Sălaj, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, temporar vacante, de consilier juridic, clasa I, studii superioare, grad profesional principal. în cadrul Biroului financiar contabilitate, resurse umane, administrativ, juridic.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lunga durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în specializarea drept.
  • condiţiile minime de vechime în specialitatea studiilor necesare participării la concurs sunt 5 ani în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, specializarea drept.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 11 septembrie 2018, ora 10:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Poliției Locale Zalău, Str. Mihi Viteazu nr. 23/A, Județul Sălaj, telefon 0260/610.178 sau 0734.777.808.

Apply for this Job