Șef srviciu și șef birou (2 posturi) – Primăria Oraşului Baia Sprie, Judeţul MaramureșȘef srviciu și șef birou (2 posturi)

Primăria Oraşului Baia Sprie, Judeţul Maramureș

20 iulie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Oraş Baia Sprie organizează concurs/examen de promovare în vederea ocupării funcţiei publice de conducere vacante de şef serviciu din cadrul serviciului venituri şi a funcţiei publice de conducere vacante de şef birou din cadrul biroului strategii proiecte.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
  • studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, în condiţiile legii;
  • să fie numiţi într-o funcţie publică din clasa I;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice minimum 5 ani;
  • să nu aibă în cazierul administrativ o sancţiune disciplinară neradiata, în condiţiile legii.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 20 august 2018, ora 10.00: proba scrisă;
  • 22 august 2018: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăria Oraşului Baia Sprie, Piaţa Libertăţii nr. 4, telefon 0262/262.303.

Apply for this Job