Consilier juridic asistent – Primăria Municipiului RădăuţiConsilier juridic asistent

Primăria Municipiului Rădăuţi

29 septembrie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Municipiului Rădăuţi, Judeţul Suceava organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției publice de execuție temporar vacante, de consilier juridic, clasa I, grad profesional asistent, în cadrul Compartimentului Juridic.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durata, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalenţă în domeniul fundamental ştiinţe sociale, ramura de ştiinţă – ştiinţe juridice, domeniul de licenţă “drept” având una dintre următoarele specializări: drept sau drept internațional;
  • vechime minimă în specialitatea studiilor necesare ocupării/exercitării funcţiei publice, 1 an.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 16 octombrie 2017, ora 10:00: proba scrisă;
  • 18 octombrie 2017, ora 14:00: probă interviu;

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Relaţii suplimentare se pot obţine la Primăria Municipiului Rădăuţi, Judeţul Suceava, telefon 0230/561.140.

Apply for this Job