Consilier juridic – Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Orşova, Judeţul MehedinţiConsilier juridic

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Orşova, Judeţul Mehedinţi

12 octombrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Orşova, Judeţul Mehedinţi organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminată a funcţiei publice de execuţie vacante, de consilier juridic, clasa I, grad profesional asistent din cadrul aparatului Direcţiei de Asistenţă Socială a Municipiului Orşova.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţe juridice;
  • vechime in specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 1 an.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 14 noiembrie 2018, ora 10.00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relații suplimentare se pot obține la sediul Serviciului Public de Asistenţă Socială al Municipiului Orşova, strada Porţile de Fier nr. 32, judeţul Mehedinţi, telefon 0252/360.663.

Apply for this Job